Xtravaschnauza Umlaut

FI, EE & LT MVA, BALT, EE, LV & LT JMVA, EE JV-19, LVJV-19, TLN JV-19 Xtravaschnauza Umlaut

“Jose”, s. 6/2018, 34 cm

Jose on karvapeitteeltään upean karkea, ihanan kokoinen, mittasuhteiltaan miellyttävä ja hyväluustoinen nuori uros. Se on minulle hyvin tärkeä koira sukutaulunsa takia, onhan se omakasvattini kuudennessa polvessa. Luonteeltaan se on hyvin samanlainen kuin emänsä Xtravaschnauza Origin; itsevarma, kohtuullisen avoin ja valtavan tasapainoinen.

Isä & Emä
Ch Xtravaschnauza Quartermaster x Ch Xtravaschnauza Origin > Sukutaulu

Terveystuloksia
Silmät terveet (yksi distichiasis-ripsi) 23.1.2023
Polvet 0/0
Lonkkanivel C/C (matala lonkkamalja)
Kyynärnivel 1/1
Selkä; välimuotoinen lanne-ristinikama LTV2 (symmetrinen)
Selkä; nikamien epämuotoisuus VA0 (normaali)
Sydäntutkimus: Normaali, ei sivuääniä
Myotonia congenita N/N (normaali, ei-kantaja), molemmat vanhemmat testattu N/N
MAC N/N (normaali, ei-kantaja), molemmat vanhemmat testattu N/N
PRA B-tyyppi vapaa (normaali, ei-kantaja) Optigen 5.8.2019
Sappihappoarvot normaalit (rasitusarvo 12,3)
Täysi hampaisto

Näyttelytuloksia
Suomen, Eestin ja Liettuan muotovalio
Baltian, Eestin, Latvian ja Liettuan juniorimuotovalio
Eestin Juniorivoittaja 2019
Latvian Juniorivoittaja 2019
Tallinnan Juniorivoittaja 2019

Sanottua

“Erinomainen tyyppi ja koko. Lupaava pää, jossa hieno ilme. Hyvä kaula. Hyvä etuosa, riittävät polvikulmaukset. Vankka, erinomainen runko. Erinomainen karkea karva. Oikea asenne. Liikkuu hyvin.”
-Hannele Jokisilta

“Erinomainen koko. Mukava pään malli, lähes yhdensuhtaiset pään linjat. Hyvät silmät ja korvat. Erinomaiset rungon mittasuhteet. Riittävän kehittynyt runko ikäisekseen, eturinta saa vielä täyttyä. Erinomainen ylälinja ja häntä. Tasapainoiset kulmaukset. Hyvä luusto ja käpälät. Mukava matala kinner. Liikkuu maatavoittavasti ja hyvällä draivilla tasapainoisesti. Erinomainen temperamentti.”
-Erika Häkkinen 

“Erinomainen tyyppi ja mittasuhteet. Erinomainen luusto ikäisekseen. Hyvät pään mittasuhteet. Riittävän täyttynyt kuono-osa. Hyvä kaula. Erinomainen ylälinja. Hieman suora olkavarsi. Tyypilliset kulmaukset takana. Hyvä ylälinja sekä seistessä että liikkeessä. Hyvä häntä. Liikkuu ikäisekseen erinomaisesti. Ihastuttava karkea karvanlaatu.”
-Teija Urpelainen

“5kk. Erinomaiset mittasuhteet. Vahva, riittävän pitkä pää. Kauniit silmät & korvat. Erinomainen ylälinja, eturinta, raajaluusto ja takaosa. Rintakehä voisi olla pidempi. Hyvinkulmautunut takaosa. Liikkuu hyvällä sivuaskeleella, hieman löysästi edestä. Hyvä karvapeite. Seistessä hyvin kauniit ääriviivat.”
-Nina Janger