FI JMVA Dinamunde Gaston Ibero

Dinamunde Gaston Ibero

“Kusti”, s. 6/2022, 36 cm

Kusti, latviantuontimme, on kookas, äärimmäisen tyypikäs ja tyylikäs uros. Sillä on ihana pitkä ja vahva pää & kaula, sekä mukava rintakehä muodoltaan ja pituudeltaan. Tämä kaikki on kuorrutettu voimakkaiden kulmausten ansiosta näyttävillä liikkeillä ja upealla hännällä. Näine ominaisuuksineen se onkin kaivattu, erisukuinen lisä meidän kööriin ja toivomme kovasti että saamme sille aikanaan jälkikasvua kenneliimme. Luonteeltaan Kusti on vilkas ja puuhakas, joten elämä sen kanssa ei ainakaan ole tylsää. Geenitesti varmisti Kustin olevan myös musta-hopea -kantaja.

Isä & Emä
Ch Dinamunde Ibero x Dinamunde Evrika Bar > Sukutaulu

Terveystuloksia
Silmät terveet 23.1.2023
Myotonia congenita N/N
MAC N/N
PRA B N/N
SCD N/N
CMT N/N
PMDS N/N

A-lokus Aw/at

Näyttelytuloksia
SERT * 2, VSP, ROP, RYP2
Suomen Juniorimuotovalio

Sanottua

“Erinomainen tyyppi. Oikeat mittasuhteet. Tiivis neliö. 35 cm. Pitkä pää, vahvat leuat. Täysi leikkaava purenta. Hieman poskia. Oikea silmien muoto. Erinomainen kaula. Hyvä eturinta. Riittävästi kulmautunut etuosa. Ikään riittävän kehittynyt rintakehä, joka voisi olla hivenen pidempi. Hyvin rakentunut takaosa. Esimerkillinen karva. Puhdas p&s. Yhdensuuntainen, jo lähes lennokas ravi, jossa uros säilyttää kauniit linjansa. Hieno häntä.”
-Marianne Holm Larnemaa

“11 kk. 36 cm. Erinomainen kokonaisuus. Omistajalla varmasti suuret odotukset tämän koiran suhteen. Hyvä rungon pituus, erinomainen tilavuus. Erinomaiset etukulmaukset, hyvä polvikulma, voimakas kinnerkulmaus. Erinomainen ylälinja. Hyvä häntä, jo nyt ihana eturinta. Kaunis pitkä kaula. Erittäin lupaava pää. Väritys vielä puhdistuu. Erinomaiset etuliikkeet, näyttävät, mutta ei niin tehokkaat takaliikkeet.”
-Jari Laakso

“1v. Oikea koko ja mittasuhteet. Hyvä purenta. Oikeat päänlinjat. Hyvä kallo, kuono-osa voisi olla vahvempi. Hyvä kaula ja ylälinja, jonka säilyttää liikkeessä. Hyvä rintakehän pituus ja syvyys. Erinomainen hännänkiinnitys ja kantaa häntänsä kauniisti liikkeessä. Tasapainoisesti kulmautunut. Erinomainen pippurointi rungossa, mutta voisi ulottua alemmas raajoissa ja parrassa. Erinomainen karvan karkeus. Erinomaiset tehokkaat liikkeet.”
-Anita Al-Bachy