Druskininkai, Liettua

Druskininkain reissu on aina rankka, ja ei tämä ollut poikkeus kun itsekään en ollut ihan terveenä. Perjantaina ja lauantaina kansainväliset näyttelyt, ja sunnuntaina erikoisnäyttely rotuspesialistin tuomaroimana.

Mukana Capo, FI, EE & LV MVA, BALT, EE, LV & LT JMVA, LTJW-11 Xtravaschnauza Extraordinary, Julle, LV JMVA Xtravaschnauza Juilliard ja Tiu, BALT, EE, LV & LT JMVA, HeW-12, HeJW-12, LVJW-13 Xtravaschnauza Isobel. 

Perjantaina Jullelle JUN ERI1, N > LT JMVA, lauantaina ja sunnuntaina EH. Capo perjantaina ERI1, lauantaina EH ja sunnuntaina ERI1 & SERT.

Keikan iso tähti oli Tiu, joka oli joka ikisessä näyttelyssä paras narttu. Perjantaina ERI1, SERT, CACIB, lauantaina ERI1, SERT, CACIB, ROP – ja sunnuntaina aivan upealla arvostelulla spesialistilta ERI1, SERT, VSP!

Tiu on kisannut nyt nuorten luokassa neljä kertaa ja sillä on kolme CACIBia kahdesta eri maasta, ja ansaitsee näinollen aika paljon lomaa tulevista näyttelyistä. 

Kiitos Jasu, Lindhit ja Anne koirien aivan upeasta kunnosta, olen niin iloinen kun pääsen teidän koirien kanssa kehään niin että ovat niin hyvinhuollettuja!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *