Kuva Makiasta

Tässä poseeraa prinsessamme Xtravaschnauza Magnifique

Makialla on isänsä itsevarmuus, sekä ahkera ja enemmänkin huvittava kuin järkevä käpälien käytto. Sora-äidiltä perittyä on loputon leikkihalu ja napakka taistelutahto. Makian luonteesta on siis helppo pitää!

Kolmas nypintäsessio jätti värin hieman läikikkääksi kun pohjavillakin alkaa jo irtoamaan käsiin, mutta saimme silti aikaiseksi pienen poseerauskuvan. Makialla on nyt ikää kahdeksan viikkoa. 

Samaan aikaan Dharma, C.I.B, FI, BALT, EE, LV & LT MVA, BALT, EE, LV & LT JMVA, EEJV-10, LVV-14 Xtravaschnauza Dramatique, edusti meitä SDY:n Match Showssa kuten dobermannin pikkusiskon kuuluukin. Dharma pääsi ensimmäistä kertaa lapsen esitettäväksi mutta mikäpä meidän heiluhäntää hidastaisi – Lallatin ja Daniela sijoittuivat Lapsi ja koira -kisassa upeasti toiseksi! Kuvassa Team D&D palkintopallilla, kiitos kuvasta Kaisa.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *