Oulun näyttelyt

Matkustin kolmen koiruuden kanssa kotikaupunkiini Ouluun näyttelyihin. Sää suosi ja tulostenkin puolesta reissuun saa olla tyytyväinen.

Yo. kuvassa ja vieressä poseeraa pieni pomppukoneemme Ryyni, Xtravaschnauza Khaotique.

Ryyni debytoi 9kk 2pv iässä ja esiintyi aivan upeasti; se on niin reipas, iloinen ja omilla jaloillaan seisova nuori neiti kuin olla voi. Olen ylpeä! <3 Tämän viikonlopun tuomareille Ryde oli vielä keskeneräinen, mikä totta onkin, joten tulokseksi molempina päivinä ERI1 kera erittäin lupaavien arvostelujen.

Ryyni hauskuutti kehänlaitaväkeä mm. pompottelemalla iloloikkia normaalin ravin sekaan. Uskallan kuitenkin kehäkäytöksen perusteella toivoa että jahka kroppa kehittyy ja turkki vielä puhdistuu väriltään, tämä tyttö tulee olemaan ilo esitellä kehissä useamminkin. Annelle kiitokset Ryden turkin huollosta ja tietenkin sen iloisen luonteen vaalimisesta!

Aikuisten osastoa tyttöjen puolella edusti Zera, Liberté de Trufas Negras. Zera sai pennut vain 3,5kk sitten ja sen turkki oli sen projektin jäljiltä vielä varsin lyhyessä kuosissa. Tästä johtuen lauantaina Zeralle tulokseksi ERI2. Sunnuntain tuomari piti hänkin Zeran turkkia liian lyhyenä, mutta upeasti häntä heiluen esiintynyt Zera vakuutti paitsi liikkeillään, myös kauniilla rakenteellaan ja näin tuloksena PN2, vara-CACIB, SERT ja uusi Suomen Muotovalio heti ensimmäisenä näyttelyviikonloppuna sitten kaksivuotissynttäreiden! Tuomari piti Zerasta ihan mahdottoman paljon ja sanoi että sääli kun päivän paras tuodaan kehään näin lyhyessä karvassa 🙂 Zeran haltijalle Pialle mahdottomasti kiitoksia tytön huoltamisesta ja nopeasta palautumisesta; todella harvan nartun voi viedä valioitumaan näin nopeasti pentujen jälkeen.

Koska Zera ei voinut voittaa rotua, jäi paikka täytettäväksi sen edellisten pentujen sulholle Jullelle, LV MVA, BALT, EE, LV & LT JMVA Xtravaschnauza Juilliard. Jullelle eka näyttely nuorten luokassa Suomessa ja tulos SERT, CACIB, ROP. Lindhin perheelle taas kiitos poitsun rautaisesta lihaskunnosta, Julle on aivan upeassa tikissä!

Kuvat on paparazzoinut viikonlopun kenneltyttöni eli meidän äiti, kiitos kuvista ja avusta koirien kanssa 🙂

Samana viikonloppuna Riihimäellä Pia käytti Ruutin, LV & EE MVA, LV & EE JMVA, LVJV-12 Xtravaschnauza Gunpowderin näyttelyissä, tuloksena PU2, vara-SERT. Kiitos Pia! Raumalla puolestaan Xtravaschnauza Indira näytelmöi tulokseen PN3, vara-SERT – kiitokset!  
 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *