Uusi SE MVA!


Kuvassa uusi Ruotsin Muotovaliomme Tiu, FI, SE, LV & LT MVA, BALT, EE, LV & LT JMVA, HeV-12, HeJV-12, LVJV-13 Xtravaschnauza Isobel!

Matkustimme Österbybrukiin, Ruotsiin, koiranäyttelyyn Jullen ja Tiun kanssa. Julle, LV MVA, BALT, EE, LV & LT JMVA Xtravaschnauza Juilliard aloitti meidän porukan työt hienosti voittamalla nuorten luokan kera sen ainoan SA:n. Paras uros -kisassakin Julle esiintyi tosi hienosti ja liikkui todella lennokkaasti. Tuloksena “melkein mutta ei ihan” eli PU3, vara-SERT, vara-CACIB. Olin todella tyytyväinen poitsun esiintymiseen! Jullen kuva tuossa alempana vasemmalla.

Nartuissakin oli äärettömän korkea taso ja avoimessa luokassa, johon olin ilmoittanut Tiun, oli seitsemän narttua. Päivän tuomari ihastui eritoten Tiun erinomaisesti rakentuneeseen etuosaan ja liikkeisiin.

Tätä arvostelua tiukalta, vain vähän SA:ta jakaneelta tuomarilta kelpaa kasvattaja/omistajan lukea: “Kaksivuotias. Erinomainen koko. Lyhyt, kompakti, puhutteleva, hyvinrakentunut. Pitkä, ilmeikäs, hyvin kaunis pää erinomaisine yhdensuuntaisine linjoineen. Erittäin kauniit silmät. Hyvinrakentunut ja hyvä rungon syvyys. Erinomaiset kulmaukset ja liikkeet. Erinomaisen karkea karvanlaatu ja hyvinjakautunut pippuri&suola.”

Tiu-pienoinen esiintyi aivan upeasti ja ryhdikkäästi, ja suorastaan liiteli ympäri kehää – tuloksena PN1, SERT, CACIB, ROP ja uusi Ruotsin Muotovalio! Tätä myöten Tiitinen tunnetaan virallisesti FI, SE, LV & LT MVA, BALT, EE, LV & LT JMVA, HeV-12, HeJV-12, LVJV-13 Xtravaschnauza Isobel.

Kehän päätteeksi tuomari vielä “arvosteli” Tiun ja parhaan uroksen kehänlaitayleisölle ja täytyy sanoa että olin todella hämilläni kun omasta kasvatista puhuttiin ihan ääneen moisia sanoja. Harmitti ettemme ehtineet jäämään ryhmäkehään, tuomari kun povasi Tiun liitelevän sielläkin korkeaan sijoitukseen. Kiitos taas kerran molempien haltijoille molempien upeasta lihaskunnosta! Annelle erityiskiitos siitä että Tiun turkki on aina niin vimpan päälle huollettu, minun ei koskaan tarvitse tehdä runkoturkille mitään!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *