Makia BEST IN SHOW 3!


Kuvassa ensimmäisessä näyttelyssään Best In Show 3 -sijalle kavunnut pikkuprinsessamme Makia, Xtravaschnauza Magnifique!

Lähdin Inkoon Match Showhun alun perin vain sosiaalistamaan pikkutyttöämme, mutta kun paikan päällä kävi ilmi että koirat arvostelee ulkomuototuomari ja rokotuksetkin oli jo neidillä kunnossa, ilmoitin ex tempore lapsen pupuloikkaamaan kehään. Makia esiintyi varsinkin seisoessa todella kauniisti, liikkeet olivat vielä varsin vallattomat kuten reilu kolmekuiselle sopiikin. Makia voitti jatkokehänsä, lisäksi se palkittiin päivän pirteimpänä pentuna ja lopputuloksissa typy oli BIS3! Kiitos Sini Makian händläämisessä BIS-kehässä, minulla kun oli kunnia esittää naapurin Gucci-herran koko päivän voittajaksi. Oli ilo nähdä että Makia meni reippaasti (ja reippaasti vastaanhangoitellen liikkeissä :)) myös ihan vieraan ihmisen kanssa ja kiitos Sinin kokemus oli typykälle varsin positiivinen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *