Veetin debyytti

Veeti, Blaylock Aerosmith’s Fan, pääsi ensimmäistä kertaa näyttelykehiin täällä Suomessa ja debyytti Rovaniemen KV-näyttelyssä sujui siivosti.

Veeti osoitti olevansa ihan todellinen show-koira ja esiintyi hienosti omilla jaloillaan, tosi pienellä kehää edeltävällä treenillä Veeti hokasi mikä on homman juju, tulos PU2, vara-SERT. Tästä meidän on hyvä jatkaa näyttelyturneeta! Näyttelyssä mukana myös Zera, FI MVA Liberté de Trufas Negras, jonka Lissu-pennun repimä parta saa – myönnettäköön – näyttämään vähän hassupäiseltä ja tulos VAL ERI1.  

Kiitos Veetin haltijalle, kaima-Helille pojan erinomaisesta turkinhuollosta ja tietenkin lihaskunnosta, kauniit ja tasapainoiset liikkeet edellyttävät kroppaa joka on saanut tasapainoista ruokaa ja sopivasti liikuntaa. Veeti on upeassa lihaksessa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *