Menestystä Baltiassa!


Kävimme Latviassa ja Liettuassa näyttelyissä ja saimme todella mukavat tulokset. Yo. kuvassa Maverick ja Reetu.

Lauantaina koiramme arvioi erikoistuomari, tuloksena Reetu, Xtravaschnauza Kharma, ERI1 SA JUN SERT ROP JUN PU2. Mappe, US & EE MVA, EEV-14 Slam Dunk’s Run And Gun ERI1 SA SERT CACIB VSP. Molempien poikien arvostelut omilla sivuillaan. Kuvia lauantailta (1 = Reetu liikkeessä, 2 = Mappe kehässä, 3 = Mappe VSP):
{gallery}latvia{/gallery}

Sunnuntaina Reetu, Xtravaschnauza Kharma, ERI1 SA JUN SERT ROP-JUN, VSP. Mappe, US & EE MVA, EEV-14 Slam Dunk’s Run And Gun ERI1 SA SERT PU2. Ryyni, Xtravaschnauza Khaotique ERI1 SA JUN SERT PN2. Kuvia sunnuntailta (1 = Reetu poseeraa, 2 = Mappe liikkeessä, 3 = Reetu VSP):
{gallery}latvia2{/gallery}

Seuraavana viikonloppuna parhaaksi noteeraukseksi jäi Druskininkain KV-näyttelyssä Mapelle SERT, CACIB, VSP ja Reetulle JUN N. Kiitos Meeri kun Reetu sai tulla mukaan näytille!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *