Druskininkai

Lähdimme vain kahden koiran kanssa kauas Etelä-Liettuaan, Druskininkaihin. Mukana Otto, LV & LT JMVA, LVJV-15 Xtravaschnauza Latitude ja pieni prinsessa Nortti, Welkar Garlic. Reissu oli kaikin puolin todella onnistunut!

Yllä kaunista liikuntaansa esittelevä Otto sai sertin jokaisena kolmena näyttelypäivänä, ja valmistui Liettuan Muotovalioksi ensimmäisellä ulkomaanreissullaan “isojen poikien” luokassa! Nortti-hippiäinen sai sekin sen mitä tavoiteltiin, ja se valmistui Liettuan Juniorimuotovalioksi 9,5kk iässä. Tästä on hyvä suunnitella tulevaa. Koirat esiintyivät todella urheasti huomioiden olosuhteet, kahtena ensimmäisenä päivänä lämpötila vaihteli näyttelypaikalla 35-40 celsiusasteen välillä, kolmantena päivänä kehämme aikana näyttelypaikan ympärillä ukkosti ja salamoi. Nuoret koiramme suhtautuivat molempiin reippaiden maailmankansalaisten tavoin, joskin hellepäivinä vettä ja jäitä kului litra- ja kilotolkulla jotta saimme koirat pysymään viileinä ja pirteinä. 

Allaolevista kuvista kahdessa ensimmäisessä Otto esiintymässä, ja kolmannessa (ikävä kyllä) sateen kastelema Nortti ravaa Liettua junnuvalioksi. Viimeisessä kuvassa jo näyttelypuleeraukset metsälenkillä tuhertanut Nortti esittelee kaunista, luonnollista ryhtiään. Kiitos kaikille kehänlaitatutuille kannustuksesta ja onnea menestyneille! Suurin kiitos kuuluu tietenkin Oton ja Nortin haltijoille Pialle ja Keijolle jotka pitävät kullanmuruistamme niin mahtavaa huolta – mikäs näiden kanssa on käydä maailmalla!
{gallery}druskininkai{/gallery}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *