Voittaja Puppy Show

Vuoden viimeinen koiratapahtuma oli Voittaja Puppy Show, jossa Jose, Xtravaschnauza Umlaut, paketoi näyttelyvuotemme hienosti tuloksella 1, KP, ROP-pentu. Tuomarina Teija Urpelainen. Arvostelun ehdin jo ikävä kyllä hukkaamaan alkuperäisversiona, mutta löysin englanniksi kääntämäni version josta nyt uusi suomennos – eli tämä voi olla joiltakin sanavalinnoiltaan epätarkka: “Erinomainen tyyppi ja mittasuhteet. Erinomainen luusto ikäisekseen. Hyvät pään mittasuhteet. Riittävän täyttynyt kuono-osa. Hyvä kaula. Erinomainen ylälinja. Hieman suora olkavarsi. Tyypilliset kulmaukset takana. Hyvä ylälinja sekä seistessä että liikkeessä. Hyvä häntä. Liikkuu ikäisekseen erinomaisesti. Ihastuttava karkea karvanlaatu.” 

Ryhmäkehässä tuomarina oli Olli Kokkonen ja hän nosti Josen upeasti myös jatkoon, ainoana pikkukoirana. Meidän pieni Juusto alkoi olla ryhmässä viime hetkillä jo väsynyt mikä näkyi vikurointina liikkeessä ja meidät käteltiin ansiomme mukaan viimeisenä ryhmästä ulos. Hieno tulos silti!