Muurame

Manit’s Love To Sininen Enkeli, 12kk

Muuramen näyttelyssä tuomarina Pirjo Aaltonen.

Olen viimeeksi kymmenen vuotta sitten näyttelyttänyt koiria yhtä kamalissa olosuhteissa. Vettä tuli taivaalta kuin aisaa ja koirien piti ravata rapakosta rapakkoon. Täytyy sanoa että hyödyimme varmasti siitä että nämä ovat nelivetomaalaistolloja jotka ulkoilevat paljon säällä kuin säällä ja sadevaatteita ei meillä tunneta. Ravasivat rapakosta toiseen säkä korkeana kuin asuisivat lätäkössä. Rodun voittoon liiteli räpijämestarimme Ippu, Manit’s Love To Sininen Enkeli, samalla plakkariin toinen Suomen serti.

Näyttelyviikonloppu oli muutenkin sen verran vetinen, että päivän päätähti kävi reilussa vuorokaudessa kolme kertaa kylvyssä. Kotiin tultuamme nääs soikko kutsui uudestaan että päästiin ottamaan Ippulan kasvattajalle rusettikuvaa – kehäkondiksessa ei ollut mitään, minkä olisi voinut ikuistaa jälkipolville kiitos olosuhteiden. Kylpeminen jatkuu tulevina viikonloppuina…

Uusi valio: Xtravaschnauza Rainmaker.