Pitkästä aikaa kehässä

Onhan se umpisurkeaa, että tuiki tavallisesta Match Showsta on kirjoitettava kotisivuille, mutta näin on korona käynyt myös koiraharrastamisen päälle – eihän me ole sitten viime syyskuun päästy yhtään mihinkään! Mini-polo on jo pitkälti yli vuoden vanha, mutta syntyi koronakaranteenin aikana ja tämä oli ensimmäinen kerta kun se pääsi minnekään koiratapahtumaan “ihmisten ilmoille”. Kovasti oli muffattavaa isoille koirille ja käytös oli muutenkin hieman pullossa kasvaneen oloista, mutta sen todella ponteva temperamentti loisti valovoimaisena kun se paineli superkauniine liikkeineen ympäri kehää säkä korkeana ja patsasteli poseeratessaan kuin mikäkin tapahtuman omistaja. Mini ei ole mikään hissukka seinäruusu koiraksi, mutta kyllä on ihanaa kun narun päässä on moottoria mitä lähinnä hillitä ja suunnata oikein. Näin siis Mini, Xtravaschnauza WYSIWYG, aloitti näyttelyuransa paalupaikalta (punaisen ykkösenä).