Viva HeJV-23!

Vivan, Victory de Lordship’s, virallinen näyttelyura Suomessa alkoi sieltä jännittävimmästä mahdollisesta; Messukeskuksen Voittaja-näyttelyviikonlopusta. Lauantaina tuomarina Marjo Järventölä, ja tulokseksi hienosti JUN ERI1, SA, JSERT, SERT, ROP-juniori ja Helsingin Juniorivoittaja 2023 -titteli. 10kk iässä eka serti, ekasta näyttelystä, Messarista – hieno muisto meidän yhteiselle taipaleelle Fifulin kanssa <3

Sunnuntaina sitten kävi jo urosten arvostelua seuratessa ilmeiseksi, että Viva ei taatusti tuomarille kelpaa. Mietin jo hetken jätänkö kehän väliin, mutta kävimme kuitenkin treenaamassa paria esittämistapaa ihan kehätilanteessa. Onhan Messari maailman kallein tapa näyttelytreenata koiraa mutta kun kehän vieressä jo oltiin… Viva esiintyi jopa paremmin kuin lauantaina, varmasti siksi kun en itse jännittänyt ollenkaan kun tiesin ettei sijoitusmahdollisuuksia ole. Keskityimme pitämään rennosti kivaa, tuloksena Vivalle ERI ja arvostelu josta en oikein tunnista koiraa.