C-pennut puoli vuotta!

Ihanat C-pentumme, Magnus ja Nano, ovat pian puolivuotiaita. Purenta on valmis ja väritkin ovat puhdistuneet hienosti muutamassa kuukaudessa. Kokoa on Magnuksella nyt 33 cm and Nanolla rahtusen alle sen, joten tässä kohtaa kehitystä olen todella tyytyväinen näihin Minin ja Kustin hienoihin pentuihin. Myös kaksi muuta pentua näyttävät kuvissa lupaavilta. Aiemmin kirjoitinkin, että olin ajatellut ettei Minillä tarvitse toista pentuetta teettääkään, mutta näiden pentujen perusteella uskoisin että se kannattaa sittenkin.

Ylläolevassa kuvassa Magnus, allaolevassa Nano. En ole taikauskoisuuttani uskaltanut tehdä niille vielä omia alasivuja, kun ajattelin että sitten kuitenkin jotain menee niiden kehityksessä pieleen, mutta kai se on hiljalleen uskottava että kaikki sujuu hienosti. Ylemmässä kuvassa Magnus, alemmassa Nanneli.