Viron Voittaja 2024

Taas yksi matka Viron puolelle Vivan kanssa. Viron Voittaja 2024 -näyttelyssä erikoistuomari Lejla Alic. Viva aivan upeasti JUN 1/3, SA, CACIB-J, ROP-juniori, PN4 ja Viron Juniorivoittaja -24. Tämä oli Vivan viimeinen näyttely junioriluokassa, ja alle puolessa vuodessa pikku murmeli tekaisi kymmenen titteliä; C.I.B.-J, FI JMVA, BALT, EE, LV & LT JMVA, HeJW-23, TLN JW-24, HRJW-24, EEJW-24 Victory de Lordship’s! Kiitokset kuvamuistosta Katariina Smirnoville.

En ole koskaan ajatellut Vivaa ensisijaisesti näyttelykoirana, mutta olen tosi iloinen kaikesta näyttelyharrastamisesta mitä olen sen kanssa saanut tehdä – se on niin tavattoman miellyttävä koira ja sen voi ottaa huoletta mukaansa mihin vaan. Ennen kaikkea olen ylpeä ja kiitollinen, että sen kasvattaja Luis valitsi juuri minut kaikista halukkaista Vivan omistajaksi!